Start Kurser Gitarrackord Gitarrlåtar Verktyg Annat

Kontakt

(mejladdressen finns längst ner på sidan)

Tyck till

Om du har feedback (kommentarer) på sidans utformning eller innehåll får du mer än gärna skriva till mig och berätta. Du behöver inte oroa dig för att jag blir arg, även om du skickar den mest elakaste kommentar!

Detta hjälper mig att anpassa sidan så att man på bästa sätt kan lära sig det jag vill lära ut.

Säg hej

Om du har lust att säga hej så går det bra också=). Aldrig fel att vara social!

Frågor

Om du har frågor om musikteori, kursen, eller någonting annat (t ex något moment du inte riktigt förstår) får du mer än gärna lov att mejla! Jag svarar på alla seriösa mejl.

...se till att din fråga inte redan är besvarad; gå in på Vanliga Frågor och kolla det först, så att jag slipper upprepa mig! Då blir det lättare för alla.

Om din fråga ej tidigare ställts, kommer den att komma upp på sidan (naturligtvis skriver jag inte vem som ställde frågan).

Hur jag svarar

Ta inte illa upp om mitt svar är kort. Det kan hända att jag är upptagen när jag läser mejlet elelr att jag anser att frågan inte behöver ett längre svar etc.

Svara tillbaka

Jag vill gärna veta om mitt svar hjälpte dig, så skriv gärna i så fall ett mejl med "tack" osv. Då känns det mer lönt att jag överhuvudtaget svarade på mejlet, då vet jag att mitt svar kom fram!

Om du trots allt ställer en fråga som redan är besvarad på sidan Vanliga Frågor, så kommer mitt svar helt enkelt att vara en hänvisning till sidan. Inget personligt =)

Mejladdressen

Synlig nog? (ersätt [snabel-a] med @) =)

marcus[snabel-a]gitarrkurser.net